Mission-NL

MPI... veeleer een concept dan een product!

Mineral Products International is de specialist inzake sanitaire ruimten voor hotels, verzorgingsinstellingen, serviceflats en gemeenschappen. Wij bieden u het volgende aan:

EEN GEÏNTEGREERDE OPLOSSING

Ons aanbod gaat van het produceren van wastafels en douchekuipen tot het leveren van doucheglazen, bedrukte muurbekledingen, spiegels met achtergrondverlichting, sifons, handdoekenhouders, zakdoekdispensers… We bieden onze klanten een binnenhuisarchitectuurdienst bij het levering ter plaatse van de verschillende componenten van hun sanitaire installatie.

EEN BREED PRODUCTENGAMMA

Door onze doorgedreven productontwikkeling kunnen wij een uitgebreide catalogus aanbieden met bijna 300 wastafels en douchebakken die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Om dit aanbod nog verder uit te breiden hebben wij een partenariaat met bedrijven die gespecialiseerd zijn in de productie van elementen in glas, roestvrij staal en kunststof, die ons eigen gamma goed aanvullen.

EEN GESCHIKTE OPLOSSING

Om in aanvulling op de standaardproducten een oplossing op maat aan te bieden beschikken wij over:
- een productieatelier dat perfect is uitgerust om onze componenten op maat te zagen en te lijmen volgens uw technische beperkingen,
- designers die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van producten die aan uw behoeften voldoen,
- een geïntegreerde gereedschapswerkplaats die zeer snel speciale gietvormen kan maken.