Atouts-NL

Vindingrijkheid

EEN HOOFD VOL IDEEËN

Op basis van een eenvoudig of uitgewerkt bestek ontwerpen onze designers oplossingen die beantwoorden aan de esthetische verwachtingen en technische vereisten van onze klanten.

VIRTUELE BEELDEN

Dankzij het computerondersteund tekenwerk kunnen we zeer realistische simulaties maken, waardoor de klanten de toekomstige verwezenlijkingen al vanaf het ontwerpstadium kunnen zien en aanpassen.

KANT-EN-KLARE OPLOSSINGEN

Om niets aan het toeval over te laten, beperken onze designers hun werk niet tot de basiselementen. Ze bieden globale oplossingen an die ook de bevestigingsvereisten omvatten.

Kwaliteit

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

De grondstoffen die we voor onze wastafels en douchekuipen gebruiken, werden op basis van versnelde verouderingsprocessen gekozen. Ze worden gebruikt volgens een zorgvuldig uitgewerkte en langdurig beproefde fabricagemethode, waardoor onze producten uitzonderlijk duurzaam zijn en over uitstekende mechanische en chemische weerstand beschikken. Onze materialen worden getest volgens de strengste nationale en internationale normen. Ze gaan heel lang mee: veel van onze wastafels doen al meer dan 20 jaar dienst.

PROCESSEN DIE WE BEHEERSEN

Al onze wastafels en douchekuipen worden volledig gemaakt in onze fabriek in België, waar we massaal in nieuwe technologieën hebben geïnvesteerd: ons studiebureau beschikt over de meest geavanceerde computerondersteunde ontwerpmethodes en ons atelier is uitgerust met verscheidene zeer krachtige digitale bewerkingsmachines. Dankzij onze knowhow inzake ontwerp, productie en afwerking, zijn onze producten onberispelijk, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

DESKUNDIGE PARTNERS

Ieder zijn specialiteit. De sanitaire toebehoren die we aanbieden, laten we dus produceren door vertrouwenspartners die we selecteerden op basis van hun beroepsernst en hun snelle respons, en aan wie we bijzonder strenge kwaliteitsnormen opleggen.

Respons

GEÏNTEGREERDE DIENSTVERLENING

We bieden een geïntegreerde dienstverlening aan vanaf het ontwerp van de stukken tot aan de levering ervan ter plaatse, per vrachtwagen of in zeecontainers. We hebben dus de flexibiliteit en de respons die nodig zijn om een snelle, doelmatige, duurzame, esthetische en economische oplossing aan onze klanten te geven.

NABIJE PARTNERS

Onze leveranciers zijn echte partners. Aangezien ze dikwijls zeer dicht bij onze fabriek gevestigd zijn, dragen ze bij tot de snelheid van onze respons.

CENTRALE LIGGING

We zijn heel centraal gelegen in Europa, tussen Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Nederland, zodat we onze producten snel en voordelig in heel Europa kunnen leveren.